Despre Noi

Scurt istoric al societatiiSocietatea a fost infiintata in anul 1992 de catre dl. Solea Calin Ovidiu si dl. Pop Iulian Rares.


In anul 1992 activitateea societatii a inceput cu comertul cu articole cosmetice importate din Ungaria.

Anul urmator incepe activitatea de comert cu articole de papetarie in urma demararii unei colaborari cu Combinatul de Celuloza si Hartie   Somesul SA Dej. Practic societatea distribuia la nivelul orasului Cluj Napoca, dar si in orasele limitrofe produse achizitionate de la combinatul de la Dej.

Ulterior activitatea se dezvolta si se extinde astfel incat societatea incepe sa colaboreze si cu alti producatori de produse de papetarie si carton din intreaga tara.

Din anul 1995 societatea incepe sa desfasoare si activitate de colectare de deseuri din hartie, hartia fiind materia prima de baza pentru furnizorii societatii, astfel colaborarea cu acestia se extinde, devenind pe langa furnizori si clienti ai societatii.

Din 1996 a inceput si activitatea de productie de caiete scolare si diverse registre.

Din anul 2003 s-a achizitionat un utilaj pentru fabricarea hartiei igenice (este un utilaj care portioneaza hirtia in role mai mici dintr-o bobina mai mare de hirtie).

    Se mai produc de asemnea dosare plic si dosare cu sina societatea detinand echipamente specializate de productie respetiv o stanta tip portofel si o ghilotina pentru hartie.

         In momentul de fata activitatea societatii este structurata pe urmatoarele directii:


  • comert cu amanuntul al produselor de papetarie si birotica, prin magazinul propriu situat in Cluj Napoca str. Fabricii nr. 11, tel: 0264 424792.

  • distributie de papetarie catre clientul final sau alte magazine specializate in Cluj Napoca  in intreg judetul Cluj si in judetele limitrofe